Exclusive Interview With Rapper Che’zey

share on:
Its a Hot sunny day and of course its Sunday and we are here to give you an exclusive interview with Rapper Che’zey talking about his music and coming EP project. 
In Che’zey words. 
” Yea, Am seriously working on the EP so that every one, I mean every one even the kids will have a tune they love on it. 
The EP consist of different songs to satisfy the heart and body.”
Follow us below as we begin our exclusive interview. 
Question 1. Where did u derive the name Che’zey from?
Answer : The name (Che’zye) was gotten from my native name Uchenna. 
Question 2. Should we be expecting any feature in your coming EP?
Answer : Yea, There are four artist featured on my EP, Durtyboy , Icebug , Famacy and Jswissy. 
Question 3. Currently which Record Label is managing and sponsoring your projects?
Answer : Actually am a self made nigga, I own my record label (DUEZ PLANET) so am paying all the bills my self and God, No external assistance or sponsor for now. 
Question 4. What type of Music do you love making? I mean what’s your favourite style of music you love producing?
Answer : Well i love Afro hip hop, although I can bounce on any beat am being featured on, as an hip hop act, I believe you are suppose to be able to handle any type of beat/instrumental. 
Question 5. What can you tell me about your instrumentals? What made you choose the instrumental you have now?
Answer : Well I don’t have a favourite instrument, am all rounder. 
I play with whatever instrumental that comes my way. 
I actually choose the instrumental I used cause I love them, I mean you gat to choose what you love and thats why I picked them. 
Question 6. What are your rehearsals generally like? Do you have a set time each week in which you practice or rehearsals more spontaneous?
Answer : Yea I rehearse almost everyday cause I know they are a lot of competitions out there and I wouldn’t want to dull my lane. 
Question 7. What’s your purpose of making music?
Answer : I do music cause all my life I have been into entertainment, and then I decided to dedicate my self to music cause of the love and it is a way to express my feelings, a medium to spread information to the world. 
Question 8. What advice do you have for other artist who will want to work on their own EP project? 
Answer : My advice to other acts who have plans  on working their EP is that they should make sure that every song on their EP shows meaning and they should have the thought that they are doing it not for their friends, loved ones, street but for the world cause any one can download from any where and listen to what you are spitting on the track, so I advice you give a good impression. 
Question 9. How can fans-to-be gain access to your music? Do you have a website or a personal promoter, a manager? 
Answer : Well for now, I don’t have a manager or personal promoter, but they can follow me on Instagram and Twitter @officialchezye and also like my page Che’zye. Through that way they can gain access to every of my projects. 
Question 10. Which influencer would you love to work with in the field of entertainment? Producers? Artist? Managers? Promoters? Labels? Band?
Answer : As for producers, I would love working with MASTERKRAFT, E KELLY, CHOPSTICKS, GOSPEL ON THE BEAT AND YOUNG JOHN. 
For record labels am aiming for Mavin, Eric Manny, Davido record label (DMW) and Chocolate City.
For a personal Manager, I don’t really have any manager in mind, but talking about a promoter, I see Zion Adebisi the owner of Zion Adebisi Blog (ZAB) as one bad promoter. He has this fancy way of promoting artist to limelight. His blog is a worthy weapon in influencing artist hat he works with. 
I would love to work with the likes of Flavour, Yung6ix and Chidimma, well I just pray that God links me up with some one that is ready for a good artiste with vibe. 
Question 11. Any last words?
Answer : Much love to my fans out there…they won’t be disappointed when my EP finally drops. 

Music & Video promotion on this site contact 08039654595 or mail support@zionadebisi.com
share on:
Zion Adebisi

Zion Adebisi

A Music Producer || Blogger || Promoter ||

Leave a Response